Публічна інформація,  Публічні закупівлі

Обґрунтування обсягів, технічних та якісних характеристик, розміру витрат, очікуваної вартості предмета закупівлі згідно до вимог постанови №710 від 11.10.2016р: Паливо

        Обґрунтування доцільності закупівлі палива: придбання автомобільного бензину А-95(талони) для забезпечення потреб генератора який використовується для найпростішого укриття в підвальному приміщенні Вараського ліцей №5. Дизельне паливо (талони) для забезпечення потреб транспортного засобу закладу (автобуса «Богдан») для перевезення учнів, згідно встановленого маршруту з с.Стара Рафалівка, с.Бабка до ліцеїв м. Вараш.

        Обґрунтування обсягів закупівлі: відповідно до забезпечення  роботи генератора, фактичного обсягу витрат  дизельного палива у 2022 році та враховуючі обсяги кошторисних призначень на 2023 рік, потреба в паливно-мастильних матеріалах складає:

− автомобільний бензин А-95 – 300 літрів;

− дизельне паливо – 3700 літрів.

Обґрунтування якісних характеристик закупівлі: відповідно до видів систем живлення двигунів на транспортних засобах та агрегатах, якість нафтопродуктів повинна відповідати чинним в Україні Державним стандартам та ТУ підприємства- виробника.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» з урахуванням інформації, отриманої з Інтернет ресурсів: https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/detail/ 

https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/reg/rovenskaya/.

Очікувана вартість предмета закупівлі становить 211100,00 грн. з ПД