-
Як відбувся тиждень здорового хачування в 2-Б класі
Останнім часом популярним трендом в світі є здорове харчування, великий акцент ставиться на корисній їжі та напоях. Тому головне завдання педагога, медичної сестри – навчити дітей розрізняти корисні і шкідливі продукти.Цю мету ми пропрацювали у різноманітних формах та заходах: лекціях медсестри ХВАЛЬКО О. П. та класного керівника ПІВОВАР Л. П. , інтелектуальної гри «Підбери найбільше прикметників до овочів», бліц-турніру «Упізнай овочі і фрукти», бесіди «Користь фруктів», гри «Склади здорову тарілку», роботи у групах бліц-опитувань. Завдяки ігровим формах учні отримали корисну інформацію про правильне харчування, цікаву інформацію дізналися про жири, білки і вуглеводи, узагальнили та закріпили знання як підтримати своє харчування завдяки продуктам, і краще стали харчуватися в їдальні.Діти задоволені та…
-